ROBOTGRÄSKLIPPARE

En fin trädgård är en investering. När vi planerar er trädgård tänker vi på helheten där gräsmattan är en stor del av härligheten. Den ska helst ta hand om sig själv medan du ägnar tid åt familj, vänner och andra aktiviteter. En automatisk robotgräsklippare som sköter arbetet åt dig håller dessutom din gräsmatta i perfekt skick. Tyst, enkelt, i regn som solsken.

TÄCKER ALLA OMRÅDEN

En begränsningskabel installeras runt det utvalda området. En guidekabel gör att Automower® når avlägsna arbetsområden. Den hjälper också till att hitta den kortaste vägen tillbaka till laddstationen, sparar energi och undviker synliga spår. Gräsklipparen känner automatiskt av trånga passager och kan ta sig igenom även de allra smalaste öppningar. Tack vare sin optimala konstruktion och sitt intelligenta beteende klarar 435X AWD sluttningar på upp till 35°, och Husqvarnas andra modeller hanterar enkelt lutningar på upp till 12°.

TOTAL AUTOMATISERING

I solsken, regn, dag som natt går klipparen. Den hittar själv tillbaka till laddstationen och behöver max 60 min för att ladda. Med skräddarsydd virtuell kartläggning av trädgården kan du definiera och namnge olika arbetsområden, justera tidscheman och klipphöjder, samt skapa avgränsade zoner för att skydda dina trädgårdsprojekt. Innovativ skötsel av gräsmattan som smidigt integreras i trädgården – och i ditt liv.

VÅRT ERBJUDANDE

På Stinas skräddarsyr vi en lösning till din unika gräsmatta. Vi ses i er trädgård och gör en visuell utvärdering. Vi går igenom önskemål, omfattning och topografi. Det finns en stor variation modeller som passar alla gräsmattor. Vi installerar rätt gräsklippare för din gräsmatta.

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring nyheter och innovationer och presenterar dessa för att ge dig alla valmöjligheter. Vi går vi igenom app och utbildar kring programmering så att din gräsmatta tas om hand på bästa möjliga sätt.

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av att installera en robotgräsklippare i din trädgård.