BEVATTNING

Att säkerställa tillräcklig bevattning för nyplanterade växter är avgörande för deras överlevnad och tillväxt, liksom att minimera ogrästillväxt.
Genom att planera och implementera smarta och effektiva bevattningssystem i trädgården kan man minska klimatpåverkan betydligt.

Vi erbjuder expertis och lösningar för både nyplanterade trädgårdar och förbättringar i befintliga trädgårdsanläggningar.

Vårt sortiment inkluderar droppbevattning för rabatter och häckar samt pop-up system för gräsmattor av alla storlekar.

Dessutom erbjuder vi avancerad automatik kopplad till väderstationer och styrd via en användarvänlig app för att säkerställa optimal vattenanvändning och bekvämlighet för användaren.

 

DROPPBEVATTNING

Droppslangar är av hög kvalitet vilket ger precision i vattenflödet genom varje dropphål längs hela slangens längd, och är idealisk för rabatter och häckar, även vid höjdskillnader. Den är robusta nog att motstå både UV-strålning och frost, och
de filtrerade hålen förhindrar inväxt och skadedjur.

Sprinklers / Pop-up

Pop-up sprinklers är en diskret och effektiv lösning för bevattning av gräsytor. Dessa sprinklers är gömda under marken när de inte används och aktiveras bara under bevattning, vilket ger en snygg och praktisk design och fungerar med robotgräsklippare.

Automatik

Bevattningssystemet är skräddarsytt för att säkerställa optimal vattenförsörjning för varje del av trädgården, inklusive planteringar, häckar och gräsmattor. Systemet regleras dynamiskt baserat på externa faktorer som nederbörd, temperatur, solintensitet och vindförhållanden. Genom att dela in trädgården i olika zoner kan bevattningen anpassas individuellt för varje område, både i mängd och tidpunkt. Allt övervakas och kontrolleras enkelt genom en smart app, där användaren kan se planerade och genomförda bevattningar för optimal hantering av trädgårdens vattenbehov.

ÅTERVINNING AV VATTEN

Vi erbjuder även system för att samla in och återanvända regnvatten för bevattningssystemet. Genom att samla in naturligt vatten från marken, runt byggnader och från stuprör kan vi skapa en hållbar lösning för att minska vattenförbrukningen. Vi planerar och installerar tankar för vattenlagring både över och under jorden, inklusive pumpar, filter och styrning, vilket gör det möjligt att integrera systemet från början. Priset och arbetet anpassas helt efter dina förutsättningar och behov för att säkerställa en effektiv och kostnadseffektiv lösning.

VÅRT ERBJUDANDE

Stinas Trädgård erbjuder en helhetslösning för trädgårdsbevattning med fokus på smart och effektiv användning av vatten.

Med smarta funktioner anpassar sig systemet automatiskt till lokalt väder och förfinar bevattningen för att maximera effektiviteten och minimera avdunstning.
Genom att vara rädd om både miljön och vattnet skapar man en hållbar lösning som främjar växtlivet och biologisk mångfald i trädgården.

Genom att återvinna dagvatten och använda det i bevattningssystemet minskar man både miljöpåverkan och kostnader.

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av bevattning.