KURSER

Vi har många års erfarenhet av möten i trädgårdar. Genom kurser, föreläsningar och workshops kan vi förmedla den kunskap vi samlat på oss och ge dig en grundläggande förståelse för trädgårdens förutsättningar.

Just nu planerar vi ingen kurs då vi är i full gång med att planera arbete ute i trädgårdarna, men om du är intresserad anmäl intresse längre ner på denna sida så kontaktar vi dig. Du kan läsa om den kurs vi hade i februari för att bilda dig en uppfattning om upplägget.

TRÄDGÅRDSDESIGN

Denna mini-workshop vänder sig till dig som vill veta mer om hur du utformar din drömträdgård efter behov och platsens förutsättningar. Varje deltagare tar med sig egen tomtkarta och tillsammans med designer Charlotte Westring går vi igenom grunderna för att skapa en hållbar trädgård att trivas i. Inga förkunskaper krävs.
Vi går igenom följande moment:

  • Trädgårdens själ
  • Design och trädgårdsrum
  • Ståndort – rätt växt på rätt plats
  • Växtkomposition

Datum: –

Tid: 16:00 – 19:00

Plats: Länsmansgården, Danderydsvägen 146 i Danderyd

Pris: 1295 kr inkl fika och dokumentation

Antal platser: 6

PRAKTISK INFORMATION

Länsmansgården ligger bredvid Östergårds restaurang i Danderyd.

Parkering: Gratis

Busshållplats: Kyrkogårdsgatan (Buss 602), samt andra busslinjer på hållplatser Rinkeby Norra och Rinkeby Västra.

Fika: kaffe/te och kvällsmacka ingår.

BOKNINGSVILLKOR

Du har rätt att ångra din bokning 14 dagar före utsatt datum och få hela kostnaden för kursen exkl administrativ avgift på 300 kr återbetald. Måste du avboka efter det får du halva beloppet exkl 300 kr återbetalt om vi hittar en reserv till din plats. Blir du sjuk gäller samma villkor som 14 dagar innan, mot intyg.

Dessa bokningsvillkor gäller vid anmälan till ovanstående kurs/-er på Länsmansgården. I samband med att du anmäler dig till kursen godkänner du våra villkor.

INTRESSEFORMULÄR

Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt utbud och vill veta om du önskar någon särskild kurs eller föreläsning. Fyll gärna i formuläret nedan så kontaktar vi dig om det dyker upp inom snar framtid. Vi kan även skräddarsy en kurs om det finns intresse för ett mindre sällskap. Lämna meddelande nedan.

Genom att använda detta formulär godkänner jag att viss persondata kommer att behandlas av Stinas Trädgård & Design som namn och e-post.

  • Ange egna idéer här eller om ni är en grupp som vill skräddarsy en kurs.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs om hur Stinas Trädgård & Design hanterar dina uppgifter här.