TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

För att trädgården ska frodas och må bra behövs omvårdnad och skötsel. Ibland kan växter och planteringar kräva mer än man klarar av på egen hand och då kan det vara bra att kontakta en trädgårdsmästare. Nedan finner ni våra trädgårdstjänster.

TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Oavsett om ni är nyinflyttade och vill förstå er nya trädgård eller vill göra en total renovering hjälper vi er. Vi går igenom trädgården och tittar tillsammans på hur träd, buskar och planteringar bör skötas och diskuterar idéer på plats kring färg, form och funktion.

Läs mer

Pris: 3 500 kr
En konsultation tar ca 2 h.
Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av en konsultation.

PLANTERING

Vi utför planteringar efter växtkompositioner och planteringsplaner. Vi förbättrar jorden utifrån växtens specifika krav. Har ni själva beställt växter hjälper vi naturligtvis till att plantera dem.

Läs mer

Pris: 800 kr/tim*
Etableringskostnad tillkommer

* Inget skatteavdrag för plantering

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av plantering.

Läs även om bevattning för nyplanterade växter.

BESKÄRNING
Vi innehar ‘Grönt kort’ i beskärning av fruktträd vilket innebär att vi har hög kunskap om hur fruktträd fungerar. Vi vet hur, när och om de ska beskäras.

Läs mer

Pris: 800 kr/tim* för engångsuppdrag. Vid återkommande skötseluppdrag offererar vi ett timpris. Etableringskostnad tillkommer.

*400 kr/tim med RUT

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av beskärning.

SKÖTSEL
Vi klipper ner perenner, rensar ogräs, krattar löv, klipper häckar och gräs, samt gör fint runt gångar inför vår och höst.

Läs mer

Pris: 750 kr/tim* för engångsuppdrag. Vid återkommande skötseluppdrag offererar vi ett timpris. Etableringskostnad tillkommer.

*375 kr/tim med RUT

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av skötseluppdrag.

FLISNING
Vi tar hand om ert trädgårdsavfall. Vi flisar det och återanvänder i rabatter, under buskar eller i trädgårdslandet.

Läs mer

Pris: 750 kr/tim* för engångsuppdrag. Vid återkommande skötseluppdrag offererar vi ett timpris. Etableringskostnad tillkommer.

*375 kr/tim med RUT

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av flisning.

BORTFORSLING
Vi uppmuntrar trädgårdsägare att återvinna det egna trädgårdsavfallet och på så sätt gynna den biologiska mångfalden, t ex genom flisning som ni kan läsa om ovan. Genom att kompostera trädgårdsavfall skapar du egen näringsrik jord. Jorden kan sedan användas i rabatter, trädgårdslandet eller på gräsmattan. Vi hjälper gärna till med det.

Kan man inte kompostera och vill ha det omhändertaget gör vi det i samband med trädgårdsarbete hos er. Avfallet återvinns då någon annanstans.

Läs mer

Pris: Halv (<  1 kubik) 1 750 kr. Hel (< 2 kubik) 3 500 kr.

Etablering och avetablering >

Vi packar våra servicebilar med verktyg och tar oss till kund ToR. Kostnad för detta tillkommer.

» Etableringskostnad: 850 – 900 kr/tillfälle beroende på avstånd och frekvens. Kan även offereras.