VÅRA MEDARBETARE

MARIE

Trädgårdsanläggare och arbetsledare med stort intresse för odling. Med erfarenhet av att leda anläggningsprojekt trivs Marie i ett högt tempo och är av naturen glad, positiv och social.

ANDERS

Trädgårdsmästare och naturvetare som gillar variationen i trädgårdsarbetet under årstidernas skiftningar. Är mån om att göra fint hos kunderna och vurmar för ekologi och hållbarhetstänk i trädgården. Är fascinerad av kompostering och komposteringsprocessen

ANNA

Trädgårdsmästare som gillar att tänka i både
mikro- och makroperspektiv. Är nyfiken,
intresserad och omsorgsfull i utveckling,
skötsel och planering av trädgården.

MIA

Trädgårdsarbetare från Hvilans trädgårdsutbildning i Stockholm med bakgrund som bildkonstnär. Mia tycker om att i dialog med kunden sköta och vidareutveckla hållbara och vackra trädgårdar.

ROBIN

Trädgårdsarbetare utbildad vid Skillebyholm som brinner för trädgård och ser helhet, detaljer, färg och form. Känner tacksamhet både i sol och regn för möjligheten att få arbeta utomhus i naturen.

MARKUS

Trädgårdsarbetare med specialistkunskaper inom installation såsom bevattning, belysning och robotgräsklippare. Hjälper till vid planteringar, gräver, rensar, lyfter och klipper.

WILLIAM

Trädgårdsarbetare som kommit tillbaka från utlandsarbeten. Mycket uppskattad medarbetare med intresse för fysiskt arbete i det gröna.

VALTER

Återkommande trädgårdsarbetare mellan studier i Luleå. Valter arbetar mest med bevattning och anläggning men trivs också med planteringar och mycket annat.

ANA MARIA

Trädgårdsdesigner och trädgårdsanläggare ursprungligen från Chile. Aktiv, social, och kreativ med humor och omsorg om våra kunders vackra trädgårdar.

CHARLOTTE

Trädgårdsingenjör/Trädgårdsdesigner med stort intresse för miljöpsykologi. Med ett öga för komposition och gestaltning. Utgår alltid från växtens naturliga ståndort.

STINA

VD och grundare. Brinner för biologisk mångfald, trädgårdsodling och hållbarhet. Vill arbeta för god arbetsmiljö
med mycket glädje.

JOCKE

Tekniskt ansvarig för bevattnings-
system, ljussättning och installationer
av robotgräsklippare (Automower).

ANNETTE

Håller mest till på kontoret, men kan visa sig i trädgårdarna ibland. Älskar den  färgrika och doftande trädgården. Dyker ner i siffror och uppskattar kommunikation.