VÅRA MEDARBETARE

Vi uppdaterar och utökar denna sida för säsong 2024. Håll utkik.

MARIE

Trädgårdsanläggare och arbetsledare med stort intresse för odling. Med erfarenhet av att leda anläggningsprojekt trivs Marie i ett högt tempo och är av naturen glad, positiv och social.

MIA

Trädgårdsarbetare från Hvilans trädgårdsutbildning i Stockholm med bakgrund som bildkonstnär. Mia tycker om att i dialog med kunden sköta och vidareutveckla hållbara och vackra trädgårdar.

ANNA

Trädgårdsmästare som gillar att tänka i både
mikro- och makroperspektiv. Är nyfiken,
intresserad och omsorgsfull i utveckling,
skötsel och planering av trädgården.

ROBIN

Trädgårdsarbetare utbildad vid Skillebyholm som brinner för trädgård och ser helhet, detaljer, färg och form. Känner tacksamhet både i sol och regn för möjligheten att få arbeta utomhus i naturen.

MARKUS

Trädgårdsarbetare med specialistkunskaper inom installation såsom bevattning, belysning och robotgräsklippare. Hjälper till vid planteringar, gräver, rensar, lyfter och klipper.

ANNETTE

Håller mest till på kontoret, men kan visa sig i trädgårdarna ibland. Älskar den  färgrika och doftande trädgården. Dyker ner i siffror och uppskattar kommunikation.

STINA

VD och grundare. Brinner för biologisk mångfald, trädgårdsodling och hållbarhet. Vill arbeta för god arbetsmiljö med mycket glädje.

JOCKE

Tekniskt ansvarig för bevattnings-
system, ljussättning och installationer
av robotgräsklippare (Automower).