I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

stinas-tradgard

Om oss

Stinas Trädgård & Design står för kvalitet och kreativitet och grundades 2010 av Christina Zuhr. Idag består företaget av sju trädgårdsmästare, bevattnings- och ljussättningstekniker, administrativ personal och extrapersonal.  Vi ritar, anlägger och sköter till största delen privata trädgårdar samt har erfarenhet av att sköta och rita offentliga trädgårdsrum såsom innergårdar och skolträdgårdar. Stinas Trädgård erbjuder helhetslösningar från väl genomtänkt växtkomposition till tekniska lösningar såsom bevattning och ljussättning.

Värdegrund Stinas Trädgård & Design

Miljö och klimat är något vi arbetar med kontinuerligt genom att minimera vårt fossila avtryck. Verktygen vi använder är till största delen hand- och eldrivna och våra arbetsbilar drivs av naturgas.

Våra anställda har via oss en trygghetsförsäkring och en pensionsplan och företaget är anslutet till branchorganisationen Trädgårdsanläggarna i Sverige, STAF.

Om Christina

Christina utbildade sig till trädgårdsmästare vid Mälardalens Trädgårdsmästarutbildning i Enköping 2007.

Innan Christina fann sitt trädgårdskall arbetade hon länge inom bank- och finansbranschen, där hon fick lång erfarenhet av projektarbete och arbete med att skapa goda kundrelationer.

”Det var min kreativa sida och mitt stora intresse för växter och trädgård som fick mig att till slut sadla om och starta ett eget företag inom trädgårdsbranschen”.

Redan första året skapade Christina en idéträdgård på ”Sommarsalongen” i Ulriksdals kungliga slottsträdgård utanför Stockholm. För den fick hon en guldmedalj!

Tillsammans med en kollega vann hon också 1:a pris i Balkongutställning på Nordiska Trädgårdar.

Företaget arbetar med olika aktörer inom den gröna sektorn i ett nätverk som gör att Stinas Trädgård & Design kan anlitas från idé till färdig trädgård. Personligt engagemang, kvalitet och ekologiskt- och miljövänligt arbetssätt är grundvärderingen i företaget.

Artiklar om Stinas Trädgård

Klicka på bilderna för att läsa artiklarna i pdf-form.

Vårtstädning, artikel 1

Vårstädning, artikel 2

Vårstädning, artikel 3

Vårstädning, artikel 4

Vårstädning, artikel 5

Planera trädgård 1

Planera trädgård 3

Planera trädgård, 2

TEXT

Start typing and press Enter to search