stinas-tradgard

OM OSS

Stinas Trädgård & Design står för kvalitet och kreativitet och grundades 2010 av Christina Zuhr. Idag består företaget av flera trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, bevattnings- och ljussättningstekniker samt administrativ personal.  Vi ritar, anlägger och sköter till största delen privata trädgårdar samt har erfarenhet av att sköta och rita offentliga trädgårdsrum såsom innergårdar och skolträdgårdar. Stinas Trädgård erbjuder helhetslösningar från väl genomtänkt växtkomposition till tekniska lösningar såsom bevattning och ljussättning.

Om Christina

Christina utbildade sig till trädgårdsmästare vid Mälardalens Trädgårdsmästarutbildning i Enköping 2007. Innan hon fann sitt trädgårdskall arbetade hon inom bank- och finansbranschen, där hon fick lång erfarenhet av projektarbete och att skapa goda kundrelationer.
”Det var min kreativa sida och mitt stora intresse för växter och trädgård som fick mig att till slut sadla om och starta ett eget företag inom trädgårdsbranschen”. Redan första året skapade Christina en idéträdgård på ”Sommarsalongen” i Ulriksdals kungliga slottsträdgård utanför Stockholm. För den fick hon en guldmedalj! Tillsammans med en kollega vann hon också 1:a pris i Balkongutställning på Nordiska Trädgårdar. Se fler artiklar om Stinas Trädgård.

Värdegrund Stinas Trädgård & Design

Personligt engagemang, kvalitet och ekologiskt- och miljövänligt arbetssätt är grundvärderingen i företaget. Miljö och klimat är något vi arbetar med kontinuerligt genom att minimera vårt fossila avtryck. Verktygen vi använder är till största delen hand- och eldrivna och våra arbetsbilar drivs av naturgas och el. Våra anställda har via oss en trygghetsförsäkring och en pensionsplan och företaget är anslutet till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna i Sverige, STAF.

Vi stödjer

Som julgåva 2021 valde Stinas Trädgård att stödja Suicide Zero för deras outtröttliga arbete med att radikalt minska självmorden i Sverige. De lyfter frågan, identifierar samhällsbrister och sprider kunskap. Våga fråga. Våga berätta.

grona