JOBBA HOS OSS

Stinas Trädgård & Design är ett personligt trädgårdsmästeri som månar om sina kunder och medarbetare. Vi erbjuder personlig service – allt från idéskiss till färdiga trädgårdsmiljöer med växter, ljussättning och bevattningssystem. Vi utför skötsel, plantering, anläggning och beskärning samt installerar bevattningssystem och belysningsdesign. Biologisk mångfald är en självklarhet för oss. Verktygen vi använder är till största delen hand- och eldrivna och våra arbetsbilar drivs av el eller naturgas. Våra kunder är främst privata trädgårdar och brf:er. Vi utgår ifrån Danderyd med omnejd och det händer att vi gör enstaka uppdrag utanför närområdet.

Vi är anslutna till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna och har kollektivavtal. Vi erbjuder våra anställda trygghetsförsäkring, pensionsplan och friskvårdsbidrag.

Trädgårdsteamet som har säsongsanställning är ett glatt gäng som månar om och stöttar varandra. Vi arbetar med tät återkoppling och använder digitala projektverktyg för planering och översikt.

JUST NU SÖKER VI INGA NYA MEDARBETARE

Men vi är alltid öppna för samtal.