BELYSNINGSDESIGN

En vacker trädgård är en långsiktig investering som man bör kunna njuta av året runt, även under de mörkare månaderna. När vi planerar din trädgård tar vi hänsyn till helheten och ser till att den kan användas på bästa sätt oavsett tid på dygnet eller året.

Genom att inkludera belysning i trädgården skapar vi inte bara en estetiskt tilltalande och välkomnande atmosfär, utan även en extra säkerhetsaspekt genom att avskräcka obehöriga. Vi strävar efter att skapa en trädgård där varje detalj bidrar till att förbättra din upplevelse och trivsel.

LÅGVOLTSYSTEM

Vi använder ett lågvolts-system från In-Lite, som med sin LED-teknik erbjuder både miljö- och energivänlig belysning.   Systemet drivs av svagström, vilket gör det säkert för både människor och djur, men är kraftigt nog att belysa stora träd. Med ett brett urval av olika armaturer kan vi skräddarsy belysningen efter era specifika önskemål och behov.

TRYGGHET

Att belysa utomhusmiljöer är avgörande för både estetik och funktion.

Ljus skapar en känsla av trygghet och säkerhet samtidigt som det vägleder fotgängare i offentliga utrymmen och välkomnar familj och vänner till hemmet. Även i bostadsrättsföreningar kan vi skapa en trivsam atmosfär genom att belysa innergårdar och gemensamma utrymmen.

Med våra skräddarsydda belysningslösningar kan vi förbättra och försköna alla typer av utomhusmiljöer.

Vårt erbjudande inkluderar en personlig träff i din trädgård där vi gör en visuell utvärdering och diskuterar dina önskemål, omfattning och budget.
Vi tar hänsyn till ljus- och skuggområden samt befintlig belysning för att säkerställa optimal placering och styrka.
Genom att använda lämpliga armaturer skapar vi rätt atmosfär och funktion för din utemiljö.

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av att ljussätta din trädgård.