• Skötsel

  För att trädgården ska frodas och må bra behövs omvårdnad och skötsel. Ibland kan växter och planteringar kräva mer än man klarar av på egen hand och då kan det vara bra att kontakta en trädgårdsmästare. Vi hjälper er med beskärning, plantering och mycket mer.

  Läs mer om skötsel 
 • Trädgårdsdesign

  I drömmen om en trädgård finns olika behov och önskemål. Att renovera en trädgård är en långsiktig investering vilket kräver engagemang från alla parter. Vi kan vara med under hela processen (trädgårdsdesign, anläggning och projektledning) och varje tjänst går också att beställa separat.

  Läs mer om trädgårdsdesign 
 • Belysningsdesign

  Genom att inkludera belysning i trädgården skapar vi inte bara en estetiskt tilltalande och välkomnande atmosfär, utan även en extra säkerhetsaspekt genom att avskräcka obehöriga. Vi strävar efter att skapa en trädgård där varje detalj bidrar till att förbättra din upplevelse och trivsel.

  Läs mer om belysningsdesign 
 • Bevattning

  Att säkerställa tillräcklig bevattning för nyplanterade växter är avgörande för deras överlevnad och tillväxt, liksom att minimera ogrästillväxt.
  Genom att planera och implementera smarta och effektiva bevattningssystem i trädgården kan man minska klimatpåverkan betydligt.

  Läs mer om bevattning 

Trädgårdskonsultation

Oavsett om ni är nyinflyttade och vill förstå er nya trädgård eller vill göra en total renovering hjälper vi er. Vi går igenom trädgården och tittar tillsammans på hur träd, buskar och planteringar bör skötas och diskuterar idéer på plats kring färg, form och funktion.

 • Pris: 3 500 kr
 • En konsultation tar ca 2 h.

Kontakta Stinas Trädgård & Design om du är intresserad av en konsultation.

Funderar du över något eller vill komma i kontakt med oss?

Fyll ut formuläret nedan eller kontakta oss här

Kontaktformulär