Stinas Trädgård & Design grundades 2010 av Christina Zuhr.

Idag består företaget av flera trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner, trädgårdsarbetare, bevattnings- och ljussättningstekniker samt administrativ personal. Vi ritar, anlägger och sköter till största delen privata trädgårdar & bostadsrättsföreningar men jobbar även med golfklubbar samt idrottsföreningar. Stinas Trädgård erbjuder helhetslösningar från väl genomtänkt växtkomposition till tekniska lösningar såsom bevattning och ljussättning.

Värdegrund

Vår grundvärdering bygger på personligt engagemang, kvalitet och ett ekologiskt- och miljövänligt arbetssätt. Miljö och klimat är något vi alltid har i åtanke genom att minimera vårt fossila avtryck och främja det naturliga kretsloppet. Vi komposterar och återanvänder regnvatten i största möjliga mån och de verktyg vi använder är till största delen hand- och eldrivna. Arbetsbilarna drivs av naturgas och el.

Våra anställda har via oss en trygghetsförsäkring och en pensionsplan och företaget är anslutet till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna i Sverige, STAF.

Vi stöttar

Våra medarbetare

 • Marie

  Trädgårdsanläggare och verksamhetsansvarig för trädgårdsmästeriet med stort intresse för odling. Med erfarenhet av att leda projekt trivs Marie i ett högt tempo och är av naturen driven, positiv och social.
 • Anna

  Trädgårdsmästare som gillar att tänka i både mikro- och makroperspektiv. Är nyfiken, intresserad och omsorgsfull i utveckling, skötsel och planering av trädgården.
 • Mia

  Trädgårdsarbetare från Hvilans trädgårdsutbildning i Stockholm med bakgrund som bildkonstnär. Mia tycker om att i dialog med kunden sköta och vidareutveckla hållbara och vackra trädgårdar.
 • Robin

  Trädgårdsarbetare utbildad vid Skillebyholm som brinner för trädgård och ser helhet, detaljer, färg och form. Känner tacksamhet både i sol och regn för möjligheten att få arbeta utomhus i naturen.
 • Markus

  Trädgårdsarbetare med specialistkunskaper inom installation såsom bevattning, belysning och robotgräsklippare. Hjälper till vid planteringar, gräver, rensar, lyfter och klipper.
 • Jocke

  Tekniskt ansvarig för bevattningssystem, ljussättning och installationer av robotgräsklippare (Automower).
 • Annette

  Håller mest till på kontoret, men kan visa sig i trädgårdarna ibland. Älskar den färgrika och doftande trädgården. Dyker ner i siffror och uppskattar kommunikation.
 • Bea

  Har ett stort intresse i beskärning och utbildade sig till arborist 2021. Positiv och flexibel.
 • Lucas

  Erfaren trädgårdsarbetare som är social, lättlärd och händig. Tycker om att lära sig nya saker och inte rädd för att hugga i.
 • Jonas

  Trädgårdsmästare med bakgrund som snickare. Jonas är positiv, lösningsorienterad och har specialistkunskap inom bevattning.
 • Adele

  Trädgårdsmästare som är noggrann och flexibel. Strävar efter att lära sig nya saker och skapa nya erfarenheter.
 • Mira

  Trädgårdsmästare och arbetsledare med bakgrund inom kommunikation. Utöver det praktiska arbetet gör Mira mindre designuppdrag. Natur och kultur är intressen som möts i trädgården . Tycker om att odla grönsaker och blommor i trädgården på Väddö.
 • Victor

 • Patrik

Christina Zuhr

Grundare & VD

Christina utbildade sig till trädgårdsmästare vid Mälardalens Trädgårdsmästarutbildning i Enköping 2007. Innan hon fann sitt trädgårdskall arbetade hon inom bank- och finansbranschen, där hon fick lång erfarenhet av projektarbete och att skapa goda kundrelationer.


”Det var min kreativa sida och mitt stora intresse för växter och trädgård som fick mig att till slut sadla om och starta ett eget företag inom trädgårdsbranschen”.

Redan första året skapade Christina en idéträdgård på ”Sommarsalongen” i Ulriksdals kungliga slottsträdgård utanför Stockholm. För den fick hon en guldmedalj! Tillsammans med en kollega vann hon också 1:a pris i Balkongutställning på Nordiska Trädgårdar.

Vill du jobba hos oss?

Info

Stinas Trädgård & Design är ett personligt trädgårdsmästeri som månar om sina kunder och medarbetare. Vi erbjuder personlig service – allt från idéskiss till färdiga trädgårdsmiljöer med växter, ljussättning och bevattningssystem. Vi utför skötsel, plantering, anläggning och beskärning samt installerar bevattningssystem och belysningsdesign. Biologisk mångfald är en självklarhet för oss. Verktygen vi använder är till största delen hand- och eldrivna och våra arbetsbilar drivs av el eller naturgas. Våra kunder är främst privata trädgårdar och brf:er. Vi utgår ifrån Danderyd med omnejd och det händer att vi gör enstaka uppdrag utanför närområdet.

Förmåner

Vi är anslutna till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna och har kollektivavtal. Vi erbjuder våra anställda trygghetsförsäkring, pensionsplan och friskvårdsbidrag.

Trädgårdsteamet som har säsongsanställning är ett glatt gäng som månar om och stöttar varandra. Vi arbetar med tät återkoppling och använder digitala projektverktyg för planering och översikt.

Ansök

Just nu söker vi inga nya medarbetare - Men vi är alltid öppna för samtal. Kontakta oss.

En del av

Funderar du över något eller vill komma i kontakt med oss?

Fyll ut formuläret nedan eller kontakta oss här

Kontaktformulär