VÅRA MEDARBETARE

THERESE

Trädgårdsmästare

Älskar att lösa problem, beskära, arbeta kreativt och jobba med alla underbara olika slags växter. Tänker hållbarhet utifrån alla tänkbara perspektiv.

ANNA

Trädgårdsmästare

Gillar att tänka i både mikro- och makroperspektiv och är nyfiken och intresserad av allt inom trädgård.

ELIN

Trädgårdsmästare

Uppskattar närheten till naturen och att jobba praktiskt och att vara kreativ. Hon både sköter och ritar trädgårdar.

NICOLINA

Trädgårdsmästare

Har stor erfarenhet av odling och skogsvård. Nicolina älskar träd och att röja och göra fint. Hon är inte rädd för att klättra.

MARTIN

Trädgårdsmästare

Är intresserad av alla delar inom trädgårdsarbete, såsom gestaltning, anläggning, odling och skötsel.

MARIANNE

Trädgårdsmästare

Är fascinerad av trädgård och särskilt miljö- och naturvård. Känner sig privilegierad som har fått möjligheten att skola om till ett yrke hon brinner för.

LINDA

Trädgårdsdesigner

Inlånad från Klara Projekt. Brinner för färg och funktion i ett tätt samarbete med Stina. Linda bidrar med skisser och design.

MICHELLE

Trädgårdsarbetare

Har som största intresse håll-barhet och ätbara växter, även vilda växter. Det var det och en kurs i permakultur som fick Michelle intresserad av trädgård.

ANNETTE

Ekonomi/administration

Arbetar mest inomhus, men kan dyka upp i trädgårdarna ibland. Hjälper till med det mesta och är tacksam för närheten till natur och flora, samt fina kollegor.

JOCKE

Tekniskt ansvarig/delägare

Arbetar med försäljning och anläggning inom bevattning, ljussättning och automowerinstallationer. Bevattning är en förutsättning för god etablering. Ljussättning ger trädgården liv året runt.

STINA

Trädgårdsmästare/grundare/VD

Brinner för biologisk mångfald, trädgårds-odling och hållbarhet. Stina vill ständigt arbeta för god arbetsmiljö med mycket glädje och teamkänsla, samt vackra utemiljöer för sina kunder.

Start typing and press Enter to search