TRÄDGÅRDSMÄSTARE/ARBETSLEDARE

Vill du utvecklas med oss? Personligt engagemang, kvalitet och ekologiskt arbetssätt är vår grundvärdering. Miljö och klimat är något vi värnar genom att minimera vårt fossila avtryck och främja det naturliga kretsloppet. Vi arbetar i huvudsak i norrort. Idag består vi av elva kunniga och passionerade medarbetare och då vi växer i antal uppdrag vill vi förstärka vårt arbetslag.

Vi söker en erfaren trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare med projekt- eller arbetsledarerfarenhet. Jämte traditionellt trädgårdsmästeri har du som arbetsledare ansvar för ett antal kunders trädgårdar, ett mindre arbetslag, planering, kommunikation, journalföring och rapportering. Med frihet under ansvar får du vara med att utveckla trädgårdar tillsammans med kollegor. Tjänsten gäller säsongsanställning  mars – okt 2023 med möjlighet till förlängning.

Stinas Trädgård & Design är ett personligt trädgårdsmästeri som månar om sina kunder och medarbetare. Vi erbjuder personlig service – allt från idéskiss till färdiga trädgårdsmiljöer med växter, ljussättning och bevattningssystem. Vi utför skötsel, plantering, anläggning och beskärning samt installerar bevattningssystem och belysningsdesign. Biologisk mångfald är en självklarhet för oss. Verktygen vi använder är till största delen hand- och eldrivna och våra arbetsbilar drivs av el eller naturgas. Våra kunder är främst privata trädgårdar och brf:er. Vi utgår ifrån Danderyd med omnejd och det händer att vi gör enstaka uppdrag utanför närområdet.

Vi söker dig med minst två års trädgårdsutbildning och yrkeserfarenhet eller motsvarande längre yrkeserfarenhet. Du ska ha kunnighet inom arbetsledning eller projektledning. Praktisk erfarenhet av trädbeskärning och B-körkort är ett krav. Vana att hantera maskiner, samt körkort för röj- och motorsåg är meriterande.

Vi är anslutna till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna och har kollektivavtal. Vi erbjuder våra anställda trygghetsförsäkring och pensionsplan. Trädgårdsteamet är ett glatt gäng som månar om och stöttar varandra. Vi arbetar med tät återkoppling och använder digitala projektverktyg för planering och översikt.

Välkommen att höra av dig till Stina om du har frågor på tel 0709-75 70 17 eller på mail christina@stinastradgard.se. Skicka ansökan med ett personligt brev och CV till info@stinastradgard.se senast den 15 dec 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stinas Trädgård & Design > Jobba hos oss > Trädgårdsarbetare/installatör