TRÄDGÅRDSMÄSTARE

Vi söker en utbildad trädgårdsmästare

Vi söker dig med minst två års trädgårdsmästarutbildning och viss yrkeserfarenhet. Praktisk erfarenhet av beskärning är meriterande. Vi vill att du har stort intresse för arbetet, är lösningsorienterad och ansvarsvarstagande, samt att du passar in i vårt team.

B-körkort manuell växel är ett krav.

Med frihet under ansvar får du vara med att utveckla gamla och nyetablerade trädgårdar tillsammans med kollegor. I tjänsten ingår vanligt förekommande trädgårdsarbete såsom planering, häckklippning, ogräsrens, beskärning och plantering. Tjänsten gäller säsongsanställning april – okt 2024 med möjlighet till förlängning.

Vi är anslutna till branschorganisationen Trädgårdsanläggarna och har kollektivavtal. Vi erbjuder våra anställda trygghetsförsäkring, pensionsplan och friskvårdsbidrag. Trädgårdsteamet är ett glatt gäng som månar om och stöttar varandra. Vi arbetar med tät återkoppling och använder digitala projektverktyg för planering och översikt.

Våra arbetstider är 8-17 och vi utgår från egna lokaler centralt i Danderyd, Stockholms Län.

Är du intresserad av att arbeta med oss. Välkommen då att höra av dig genom att skicka en ansökan med ett personligt brev och CV till info@stinastradgard.se.

Om du har frågor kontakta oss på tel 0709-75 70 17 eller på mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stinas Trädgård & Design > Jobba hos oss