TRÄDGÅRDSARBETARE/INSTALLATÖR

INSTALLATÖR BEVATTNING OCH BELYSNING (LÅGVOLTSYSTEM) 

Vi söker en Trädgårdsarbetare/installatör med intresse för teknik för säsongen 2023. Som installatör hos oss arbetar du självständigt med installationer av bevattning och belysning (svagström). Planering, anläggning och utbildning av systemen ingår i tjänsten. 

Stinas Trädgård & Design är ett personligt trädgårdsföretag som månar om sina kunder och sina medarbetare. Vi arbetar för att främja det naturliga kretsloppet och erbjuder våra kunder allt från idéskiss till färdiga trädgårdsmiljöer med växter, ljussättning och bevattningssystem.

Jobbet består i att planera, beräkna och montera bevattnings- och belysningssystem i privata trädgårdar. Det innebär i praktiken en del grävning, montering och installation inomhus, utomhus eller i mark, samt utbildning av systemen till kunder. 

Både bevattningssystemet och belysningssystemet är appstyrda och kräver visst intresse i programmering. 

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med planering och genomförande av projekt. Vi ser gärna att du är initiativtagande och tycker om kundkontakt. Du ska förstå och lösa kundens behov, samt kunna arbeta strukturerat. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av projekthantering är meriterande, men intresse för arbetsuppgifterna och förmåga att lära är viktigast. Du kommer att arbeta med vår tekniskt ansvarige för att sedan kunna arbeta självständigt med tiden. 

Vi arbetar främst i privata trädgårdar men även i bostadsrättsföreningar. Vi är anslutna till Gröna Arbetsgivare och har kollektivavtal.

Välkommen att höra av dig till Joakim om du har frågor på tel 070-844 80 45 eller på mail joakim@stinastradgard.se.

Skicka ansökan med ett personligt brev och ett CV till info@stinastradgard.se senast 15 december 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stinas Trädgård & Design > Jobba hos oss > Trädgårdsmästare