BEVATTNINGS- OCH BELYSNINGSTEKNIKER

Gillar du att jobba med teknik och projektledning i utemiljöer? Då är detta en spännande plats för dig att trivas och utvecklas. Vi söker en person som är skicklig på att leda projekt, har intresse för tekniska lösningar och trivs med praktiskt arbete samt kommunikation med kunder. 

Vi är ett personligt trädgårdsmästeri med bas i Danderyd. Vårt team består av dedikerade trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare och tekniker som bryr sig om våra kunder och varandra. Hos Stinas erbjuder vi allt från konceptskiss till färdiga trädgårdsmiljöer. Kundens önskemål är vår främsta prioritet och vi strävar alltid efter att leverera professionellt och noggrant utfört arbete.

Vi söker dig som tar egna initiativ, trivs i en fartfylld miljö och kan driva projekt framåt. I din roll hos oss kommer du att leda projekt och arbeta med installationer av automatiska bevattningssystem, belysning (lågvoltsystem) och vid behov även robotgräsklippare. Dina arbetsuppgifter inkluderar kundkontakt, planering, anläggning och montering. Erfarenhet inom VVS, elektrikerarbete, bygg- och anläggningsarbete eller försäljning med tekniskt intresse är meriterande.

Vi tillsätter tjänsten omgående med möjlighet till tillsvidareanställning. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi är anslutna till Gröna Arbetsgivare och har kollektivavtal. För våra anställda erbjuder vi trygghetsförsäkring, pensionsplan och friskvårdsbidrag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Harderud på telefon 076-023 00 28.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till info@stinastradgard.se. Vi besvarar endast seriösa ansökningar.

Stinas Trädgård & Design > Jobba hos oss